Over Drielink Coaching

 

Drielink Coaching

Drielink Coaching helpt organisaties in verandertrajecten. Veranderingen zijn er continu en vaak. Organisaties passen zich daar op aan en passen regelmatig de koers aan. 

De oude Romeinen zeiden al: als je niet weet naar welke haven je zeilt, zijn alle winden onbruikbaar. Een organisatieverandering kan daarom niet slagen als het doel niet duidelijk is, de medewerkers hebben duidelijkheid nodig en moeten zin krijgen om aan boord te gaan en de zeilen te hijsen. De uitleg over de koers, het doel, het nut, de urgentie, de verwachtingen moet heel helder zijn anders gaan de medewerkers niet aan boord.

Drielink Coaching is expert in het doorbreken van patronen.  Het begint met het zetten van de eerste stap, dan komt er beweging en kan de koers ingezet worden. Het menselijk kapitaal is het goud van de organisatie, zij leveren immers de output van het bedrijf op. Wanneer organisaties zich meer focussen op het menselijk kapitaal kan dit zorgen voor een goede werksfeer,  minder verzuim en een hogere output.

De ambitie van Drielink Coaching is om een bijdrage te leveren aan gezonde bedrijven door teams en individuen goed te laten samenwerken volgens krachtige methodes. Dit kan door teambegeleiding en individuele coaching.

Drielink Coaching kan snel  en hoge kwaliteit leveren doordat er gewerkt wordt met zeer ervaren, gecertificeerde coaches die zijn aangesloten bij de branchorganisaties NOBCO en ICF.

Drielink Coaching heeft coaches in het hele land op verschillende locaties.

 

Dinga van Driel

Dinga van Driel is de oprichter en eigenaar van Drielink Coaching. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in marketing, sales en coaching. De combinatie van haar commerciële achtergrond, coachende grondhouding, professionele (gecertificeerde) coaching en ervaring in verschillende branches maakt dat zij breed inzetbaar is. Een goede mix van sympathie, inleven, professionaliteit zijn steekwoorden die vaak uit de evaluaties van klanten naar voren komen.

Dinga heeft een no-nonsense houding en maakt gebruik van krachtige methodieken. U kunt ook bij haar terecht om gecoacht te worden tijdens het certificeringstraject voor co-active coach. Lees meer…

Certificeringen en Codes

Tegenwoordig wordt coaching veel aangeboden en is het lastig om verschil in kwaliteit te zien. Om de kwaliteit van coaching te waarborgen is Drielink Coaching aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Ook werkt Drielink Coaching uitsluitend met gecertificeerde coaches en getoetste methodieken.