Methodieken, certificering en codes

certificering en codes

Tegenwoordig wordt coaching veel aangeboden en iedereen mag zich coach noemen. Voor Drielink Coaching  is deze certificering een teken van een keurmerk waardoor ze  zich in het woud van de vele coaches kan onderscheiden.

Drielink Coaching is aangesloten bij:

Dinga is opgeleid en gecertificeerd Co-Active Coach door the Coaches Training Institute. Daarnaast is ze opgeleid en gecertificeerd teamcoach bij  the Center for Right Relationship tot ORSC (Organization and Relationship System Coaching). Bij Organisational & Relationship Systems Coaching (ORSC) ligt de focus op het coachen van relaties van twee of meer personen. ORSC richt zich daarbij niet op het coachen van de individuen binnen de relatie, maar op het coachen van de relatie zelf (het systeem). Bij de methodiek van ORSC wordt als enige de zogenaamde “Third Entity™” gehanteerd.

Naast Systems Theory maakt ORSC gebruik van Co-Active Coachen, Process Work, Alternative Dispute Resolution, Quantum Physics en Taoism (veel werk van Gottman en Mindell).

Tevens is Dinga opgeleid om teamassessments  af te nemen en daar het team verder in te begeleiden. Zij is Authorized Facilitator voor Team Coaching International Product.

Meer weten over Drielink Coaching?