PSYCH-K®

Een eenvoudige methode om beperkende overtuigingen en stress aan te pakken.

PSYCH-K® als instrument voor mind reset

 

Ieder mens heeft overtuigingen. Hele bewuste, zoals: ik kan goed autorijden, maar ook minder bewuste, zoals: ik moet sterk zijn. Overtuigingen vormen we door ervaringen in ons leven en hebben een enorme invloed op hoe we ons gedragen en reageren op de wereld om ons heen. Soms zijn deze overtuigingen helpend, en soms belemmeren ze ons in ons doen en laten.

 

Het grootste gedeelte van ons gedrag is onbewust, naar schatting zeker zo’n 95%. We worden in ons dagelijkse leven dus eigenlijk voortdurend gestuurd door onbewuste processen. Vaak werkt dat prima, maar belemmerende overtuigingen, oude stress-patronen en onverwerkte traumatische ervaringen kunnen ervoor zorgen dat we onszelf soms ook (onbewust) in de weg zitten of niet handelen op de manier die we graag zouden willen.

 

Bewust weten we vaak wat we willen en weten we zelfs dat overtuigingen zoals : ‘ik ben niet goed genoeg’ niet waar zijn. En toch kunnen dit soort overtuigingen onbewust toch steeds grip op ons krijgen, zonder dat we met ons bewuste brein precies begrijpen hoe.
Ons lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ons lichaam kan ons veel vertellen over wat zich in ons onderbewuste afspeelt. PSYCH-K® is een methode die hier gebruik van maakt en kan helpen om die onbewuste en soms ongrijpbare patronen die ons in de weg zitten, te transformeren. Het is een snelle en laagdrempelige methode waarmee oude, negatieve overtuigingen worden aangepast naar wat nu ondersteunend is voor jou.

 

Wetenschappelijk onderzoek naar de Hele-Brein staat en PSYCH-K®

Twee wetenschappers, Jeffrey L. Fannin en Robert M. Williams, hebben onderzoek gedaan naar de werking van PSYCH-K®. In dit onderzoek lees je meer over o.a. het brein en het bewustzijn en onderbewustzijn.

 

Is PSYCH-K® iets voor jou?

 

Dus heb je last van stress- of angstklachten, een onverwerkte herinnering, fobie, trauma, een hardnekkig patroon of zit jou iets in de weg waar je niet helemaal je vinger op kan leggen? En sta je open voor een unieke manier om daarmee aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Disclaimer

Het PSYCH-K® proces is strikt beperkt tot het wijzigen van overtuigingen. Het doel is om de natuurlijke zelfgenezingsprocessen van de geest/het lichaam te activeren. Niet om gebruikelijke medische behandeling en medische zorg door gekwalificeerde artsen te vervangen.

Het PSYCH-K® proces is niet ontworpen om medische aandoeningen te diagnosticeren. Evenmin is PSYCH-K®ontworpen voor het behandelen en/of genezen van een ziekte, lichamelijke handicap, medisch probleem of geestesziekte, of deze nu chronisch of acuut is. PSYCH-K®is geen vervanging voor passende medische zorg of professionele geestelijke gezondheidszorg. PSYCH-K® is geen medisch advies en mag ook niet als zodanig worden behandeld. De Myrddin Corporation en het PSYCH-K® Center International, samen met de Facilitator, wijzen uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid af en zijn niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, letsel of aansprakelijkheid die wordt geleden als gevolg van uw vertrouwen op PSYCH-K® processen voor het inschakelen van de natuurlijke zelfgenezende reactie van de geest/het lichaam.

Voor meer informatie ga je naar de site van PSYCH-K Nederland: https://www.dewerff.net/psych-k/

Ervaringsvideo over PSYCH-K®

Podcast OERsterk

Interview met Paula van der Werff, psychologe en PSYCH-K instructeur, en auteur van het boek: ‘Neem de regie over jezelf’.

Anderen PSYCH-K® bij Drielink Coaching

We kunnen zelf van alles vertellen, maar veel liever laten we mensen aan het woord die begeleid zijn met behulp van PSYCH-K®
bij Drielink Coaching.

Ik heb 1 PSYCH-K sessie bij Dinga geboekt.

Dinga pakt de kern aan met deze mooie techniek!  Ze neemt veel tijd voor je en vriendelijke vrouw met ervaring.

Ik heb meer zelfinzicht en dat begint bij mezelf, daardoor kan ik ook betere keuzes gaan maken.

Het was een prettig en fijn gesprek.

Ik waardeer de sessie met een 8. 

DV, 15 oktober 2023

Ik waardeer de (2) sessies met een 8 (al weet ik niet wat er beter kan). Samen met mij ging Dinga in een fijne vaart door de helpende (en belemmerende) overtuigingen heen. Ze geeft daarbij sturing én beweegt mee met mij, zodat ik tot belangrijke overtuigingen kwam om te testen en me zo nodig eigen te maken. Intussen schrijft Dinga alles wat voorbijkomt op en dat stuurt ze snel en helpend uitgewerkt na afloop toe. Ik heb de coaching – door de PSYCH-K methode – als wonderlijk en helpend ervaren en jou als heel prettig. Ik ervaar een bepaalde rust en stevigheid nu ik een aantal nieuwe overtuigingen in mijn systeem heb.

Anneke van As, september 2023

Ik heb één PSYCH-K sessie bij Dinga ingepland om naar oud zeer te kijken. Ik was wel sceptisch vooraf. Ik onderging deze sessie met de gedachte: baat het niet dan schaadt het ook niet. Ik realiseer me door deze sessie dat je onderbewuste overtuigingen diep geworteld zitten, je bewust wel kan proberen te beredeneren tot oplossingen te komen, maar dat je dan niet ver/diep genoeg komt. De oplossing ligt veel dieper.

Deze ene sessie mij veel opgeleverd. Ik vind het nog steeds wel bijzonder/vreemd dat het klaarblijkelijk zo werkt. Ik ervaar meer rust en neem bewuster afstand van gedachten.

Ik waardeer de sessie met een 10.

Carmen Schrader, Arbeidsdeskundig bedrijfsadviseur, augustus 2023

Overkoepelend is mijn grootste belemmering het loslaten van zaken. Dit is verweven in elk onderdeel en overtuiging van mijn leven en daar heb ik veel moeite mee. Tijdens de PSYCH-K sessie hebben we meerdere doelovertuigingen getest en getransformeerd. Er is een hoop opgeruimd.
Aan het einde van de sessie hebben we actiepunten afgesproken. Ik geef mezelf nu elke dag een compliment, en merk dat dit vaak gaat over loslaten.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik meerdere therapieën gevolgd. Hier heb ik altijd tot een bepaalde hoogte het gevoel van vrijheid en liefde naar mezelf in ontdekt. Echter heb ik nu pas het gevoel dat dit er ook daadwerkelijk is en niet het alleen het idee ervan. Ik zie deze coaching als de lijm tussen de rationele benadering van de psycholoog en gevoelsbenadering van de haptonoom.

Suzanne Reubsaet, 1 augustus 2023

Meer testimonials lezen over PSYCH-K? Bekijk ze hier.

Interesse in een PSYCH-K® sessie?