PSYCH-K®

Een eenvoudige methode om beperkende overtuigingen en stress aan te pakken.

PSYCH-K® als instrument voor mind reset

 

Ieder mens heeft overtuigingen. Hele bewuste, zoals: ik kan goed autorijden, maar ook minder bewuste, zoals: ik moet sterk zijn. Overtuigingen vormen we door ervaringen in ons leven en hebben een enorme invloed op hoe we ons gedragen en reageren op de wereld om ons heen. Soms zijn deze overtuigingen helpend, en soms belemmeren ze ons in ons doen en laten.

 

Het grootste gedeelte van ons gedrag is onbewust, naar schatting zeker zo’n 95%. We worden in ons dagelijkse leven dus eigenlijk voortdurend gestuurd door onbewuste processen. Vaak werkt dat prima, maar belemmerende overtuigingen, oude stress-patronen en onverwerkte traumatische ervaringen kunnen ervoor zorgen dat we onszelf soms ook (onbewust) in de weg zitten of niet handelen op de manier die we graag zouden willen.

 

Bewust weten we vaak wat we willen en weten we zelfs dat overtuigingen zoals : ‘ik ben niet goed genoeg’ niet waar zijn. En toch kunnen dit soort overtuigingen onbewust toch steeds grip op ons krijgen, zonder dat we met ons bewuste brein precies begrijpen hoe.
Ons lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ons lichaam kan ons veel vertellen over wat zich in ons onderbewuste afspeelt. PSYCH-K® is een methode die hier gebruik van maakt en kan helpen om die onbewuste en soms ongrijpbare patronen die ons in de weg zitten, te transformeren. Het is een snelle en laagdrempelige methode waarmee oude, negatieve overtuigingen worden aangepast naar wat nu ondersteunend is voor jou.

 

Wetenschappelijk onderzoek naar de Hele-Brein staat en PSYCH-K®

Twee wetenschappers, Jeffrey L. Fannin en Robert M. Williams, hebben onderzoek gedaan naar de werking van PSYCH-K®. In dit onderzoek lees je meer over o.a. het brein en het bewustzijn en onderbewustzijn.

 

Is PSYCH-K® iets voor jou?

 

Dus heb je last van stress- of angstklachten, een onverwerkte herinnering, fobie, trauma, een hardnekkig patroon of zit jou iets in de weg waar je niet helemaal je vinger op kan leggen? En sta je open voor een unieke manier om daarmee aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Disclaimer

Het PSYCH-K® proces is strikt beperkt tot het wijzigen van overtuigingen. Het doel is om de natuurlijke zelfgenezingsprocessen van de geest/het lichaam te activeren. Niet om gebruikelijke medische behandeling en medische zorg door gekwalificeerde artsen te vervangen.

Het PSYCH-K® proces is niet ontworpen om medische aandoeningen te diagnosticeren. Evenmin is PSYCH-K®ontworpen voor het behandelen en/of genezen van een ziekte, lichamelijke handicap, medisch probleem of geestesziekte, of deze nu chronisch of acuut is. PSYCH-K®is geen vervanging voor passende medische zorg of professionele geestelijke gezondheidszorg. PSYCH-K® is geen medisch advies en mag ook niet als zodanig worden behandeld. De Myrddin Corporation en het PSYCH-K® Center International, samen met de Facilitator, wijzen uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid af en zijn niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, letsel of aansprakelijkheid die wordt geleden als gevolg van uw vertrouwen op PSYCH-K® processen voor het inschakelen van de natuurlijke zelfgenezende reactie van de geest/het lichaam.

Voor meer informatie ga je naar de site van PSYCH-K Nederland: https://www.dewerff.net/psych-k/

Ervaringsvideo over PSYCH-K®

Podcast OERsterk

Interview met Paula van der Werff, psychologe en PSYCH-K instructeur, en auteur van het boek: ‘Neem de regie over jezelf’.

Anderen over PSYCH-K® bij Drielink Coaching

We kunnen zelf van alles vertellen, maar veel liever laten we mensen aan het woord die begeleid zijn met behulp van PSYCH-K®
bij Drielink Coaching.

Na het coachtraject bij Dinga deel ik bewuster en op een meer ontspannen manier mijn meningen en inzichten deel. Ik ga bewuster om met mijn tijd, waar ga ik wel voor en waar niet. Wat levert het mij op. Regelmatig zit ik nu op mijn handen en zeg ik gewoon NEE.

De techniek PSYCH-K® werkte bij mij, ik vond het leerzaam om te ervaren.
Vanuit mijn eigen wijsheid of eigenwijs zijn, kan ik wel stop zeggen of iets niet doen, blijkbaar is mijn innerlijke overtuiging dan sterker, ik zet een stap pas als ik erachter sta.

Dinga is een professionele coach die ervaring heeft met meerdere technieken en daardoor flexibel is in haar coaching. Ze houdt je bij de les en bereidt zaken goed voor, heeft relevante documentatie. Ze zorgt tevens voor een goede en tijdige verslaglegging van de sessie en geeft huiswerktips.
Dinga is sterk in het “ombuigen” van overtuigingen met PSYSCH-K®, plezierig in de omgang en ze geeft vertrouwen.

Ik waardeer het traject met een 9, ook de coachruimte vond ik erg prettig (cijfer 9).

HR, juni 2024

Tijdens het coach traject bij Dinga kun je je valkuilen leren kennen en leren hoe hiermee om te gaan. Ook is het mogelijk om d.m.v. PSYCH-K®  methodiek niet helpende overtuigingen die je over jezelf of bepaalde situaties hebt,  om te buigen in wel helpende overtuigingen. Hierdoor ben je in staat anders naar jezelf te kijken en naar de problemen die je in je leven tegenkomt. Dinga weet de juiste vragen te stellen en de juiste snaren te raken. Ook gaat ze met je op zoektocht naar de vaak terugkerende problemen die je op sociaal-emotioneel vlak tegenkomt in je werk of daarbuiten. Door dit te herkennen en aan te pakken ben je aan het eind van het traject in staat om zaken die je eerder als lastig ervaarde heel anders te bekijken.

Ik voel mij zelfverzekerder en durf meer mijn mening te uiten. Hierdoor ben ik minder boos en raak niet meer geïrriteerd door mensen die ongenuanceerd en kwetsend hun oordeel uiten. Ik durf hierop te reageren en ga het conflict niet meer uit de weg.

Doordat ik anders kan kijken naar mijzelf en problemen die ik tegen kom in mijn werk en leven, ervaar ik minder stress. Hierdoor word ik niet steeds getriggerd en dat zorgt er weer voor dat ik niet steeds meer in mijn valkuilen doorschiet. Dit zorgt voor rust.

Mijn doel is volledig bereikt, ik waardeer dit met een 10.

Jorinde Westland, 22 mei 2024

Ik heb 4 sessies gehad bij Dinga waarbij we meerdere belemmerende overtuigingen hebben omgezet naar helpende overtuigingen m.b.v. PSYCH-K® . PSYCH-K® is een methode wat je helpt om dingen anders aan te pakken en te voelen en je als mens rijker te maken. Een is een mooie persoonlijke reis.

Het heeft me inzichten, verbazing, opluchting, nieuwe deuren en mogelijkheden gegeven. Het was een bijzondere ervaring. Ik ervaar minder stress. Ik sta steviger in mijn schoenen en geeft eerder mijn grenzen aan, ik zorg beter voor mezelf.

Het is fijn te merken dat het nu anders werkt, zonder dat je er zo over na hoeft te denken.

Sylvia van Ederen-Advocaat, Ipse de Bruggen WMO Maatwerk, februari 2024

Ik heb een paar sessies PSYCH-K® bij Dinga gehad. Als snel merkte ik dat mijn boosheid te maken had met onderliggende belemmerende overtuigingen door gebeurtenissen in mijn leven. Ik ben me door de sessies bewust geworden van mijn eigen belemmerende overtuigingen en valkuilen. Je hebt me op een fijne manier de spiegel voor gehouden en met PSYCH-K® hebben we dat veranderd naar positieve overtuigingen waardoor ik nu mezelf op 1 zet en meer zelfvertrouwen heb.

Ik waardeer de sessies met een 10, ik snap niet hoe, maar PSYCH-K® heeft me ontzettend geholpen het werkt echt.

Medewerker Toekomst Schoonmaakbedrijven, april 2024

Meer testimonials lezen over PSYCH-K? Bekijk ze hier.

Interesse in een PSYCH-K® sessie?