Duo’s

Relaties zijn constant in ontwikkeling doordat de personen en/of de situaties veranderen. Sommige van deze relaties kies je zelf, soms ben je tot elkaar veroordeeld; denk hierbij aan collega’s, (zaken)partners, familie, buren  maar ook vrienden of zelfs je partner!

In iedere relatie is er communicatie te over! Soms levert dat problemen op. Zelfs zonder dat er sprake is van een conflict kunnen er omstandigheden of gebeurtenissen zijn die de communicatie vertroebelen. Over werk, geld, opvoeden, verhuizen, trouwen, ziekte, verjaardagen, vakantie, feesten enz. kunnen grote verschillen van inzicht zijn. Deze kunnen grote invloed hebben op je persoonlijke leven en zelfs leiden tot conflicten. In zakelijke situaties geldt dit net zo.

Lees meer over hoe wij werken met conflicten.

Wat kan Drielink Coaching hierin betekenen?

Tijdens de duo-coaching leer je om te gaan met deze verschillen. Je haalt er meer uit doordat je je bewust wordt van je eigen aandeel en invloed. Je leert communiceren zonder  te ‘vergiftigen’. Want het allerbelangrijkst is: hoe willen/kunnen we met elkaar omgaan?

Je leert te benoemen wat jij belangrijk vindt en wat bepaalde situaties met je doen. Op deze manier leer je concrete afspraken te maken waar iedereen zich goed bij voelt.

Je maakt een ontdekkingsreis naar de belevingswereld van de ander en we kijken naar de relatie op zichzelf. Je geeft aan hoe jouw ‘wereld’ eruit ziet, en je leert anders te kijken naar de wereld van de ander die deel uit maakt van jullie relatie.

Wat mij fascineert in relaties is dat we de ander vaak vanuit onze eigen belevingswereld  zien en  anderen willen veranderen zoals wíj  zijn. Ik draai het graag om en help mensen te laten inzien dat iedereen zijn eigen waarheid mag en kan hebben. Het gaat erom hoe je met deze verschillen omgaat.  Dit geeft zo’n verrijking , dat gun ik iedereen en lever daar graag mijn bijdrage aan.  Met YouMeWe kunnen relaties kiezen voor hoge kwaliteit en snelle resultaten en inzichten. kijk ook eens op de site van YouMeWe.