Opdrachtgevers

Bekijk hier een greep uit de opdrachtgevers van Drielink Coaching
utrecht

“We hebben handvatten gekregen om in de dagelijkse praktijk een volgende stap te zetten in betere communicatie.  Een team dat zich verder wil ontwikkelen, adviseer ik daarom Drielink Coaching in te schakelen.”

trimbox

Samen met Teams@Work heeft Drielink Coaching een teamcoaching traject ontwikkeld waarbij de identiteit van het team werd vormgegeven.

klooster

Voor het Klooster Woerden zijn een aantal teamsessies ontwikkeld om op een speelse manier te ontdekken wat de kwaliteiten van het team zijn en hoe het team vanuit samenwerking het doel kan bereiken.

dudok

Bij Dudok Wonen zijn diverse medewerkers gecoacht. De veranderingen bij woningbouwverenigingen levert werkdruk en stress op, deze thema’s worden dan ook uitvoerig besproken. Hiervoor wordt ook gebruik gemaakt van de loopbaanscan van Flowweb.

budeco

“Dinga heeft  de team Quickscan gedaan voor ons team en de manier waarop we samenwerken behandeld . Alles bij elkaar een korte en krachtige workshop om de manier waarop je team functioneert effectief tegen het licht te houden!”

rijkswaterstaat

Voor Rijkswaterstaat zijn diverse individuele coachingstrajecten voor medewerkers verzorgd. Hierbij staat de ontwikkeling van het individu binnen de organisatie centraal.

purmerend

Gemeente Purmerend kreeg te maken met digitalisering in de organisatie. Drielink Coaching heeft samen met LeaderQuest het team hierbij begeleid.  het ging om de impact van de digitaliseren op de samenwerking en communicatie binnen dit team.

portaal

Drielink Coaching is ‘huiscoach’ bij Portaal, en wordt ingezet voor intervisie en coaching. Thema’s die centraal staat zijn: loopbaan begeleiding via de scan van Flowweb, het nieuwe werken en veranderingen in de organisatie.

philips

Voor Philips zijn diverse individuele coaching trajecten voor medewerkers verzorgd. Hierbij staat de ontwikkeling van het individu binnen de organisatie centraal.

philadelphia

Drielink Coaching is ‘provider’  voor Stichting Philadelphia om het ziekteverzuim te voorkomen. Hiervoor worden  zowel individuele medewerkers als teams gecoacht.  In 2012 en 2013 nam 70% van de werknemers na de coaching minder ziektedagen op.

legerdesheils

Drielink Coaching heeft samen met Teams@Work de samenvoeging van twee teams  van verschillende locaties begeleid.

fonds

Met de fusie van fonds Verstandelijk Gehandicapten en het Revalidatiefonds werden verschillende teams samengevoegd in een nieuwe organisatie. Drielink Coaching heeft  samen met Teams@Work het team hierin begeleid in meerdere teamsessies.

kpmg

Voor KPMG zijn diverse individuele coaching trajecten voor medewerkers verzorgd. Hierbij staat de ontwikkeling van het individu binnen de organisatie centraal.

burozizo

“Drielink Coaching heeft me met het opstarten van mijn onderneming erg veel gebracht. Met de Co-Active Coaching methodiek  heb ik zelf veranderingen en verbeteringen kunnen benoemen en daarmee concrete stappen gemaakt.”

drleokannerhuis

Het team van Leo Kannerhuis bestaat uit professionals met een eigen expertise en werkgebied. Er was behoefte aan meer eenheid en samenwerking, Drielink Coaching heeft samen met LeaderQuest daarbij geholpen.

abnamro

Voor ABN Amro zijn een aantal teams  begeleid waarbij o.a. gebruik gemaakt werd van een teamassessment. De begeleiding op samenwerking en communicatie stond centraal.

abab

ABAB heeft diverse teamsessies met een teamassessment doorlopen om potentiële groei in het team te meten en uit te werken.

visser

Voor Visser & Smit Bouw zijn diverse individuele coaching trajecten voor medewerkers verzorgd. Hierbij staat de werkdruk in de bouwsector, samenwerking en communicatie vaak centraal.

flow

Drielink Coaching geeft regelmatig individuele loopbaanbegeleiding aan de medewerkers van woningbouw coöperaties.

agrimarkt

Drielink Coaching heeft samen met Teams@Work  het versteam van 22 medewerkers begeleid. Door een  0 en een 1 meting middels het teamassessment te verzorgen en een aantal teamsessies, kreeg het team inzicht in hoe ze samenwerken en communiceren.

mourik

Drielink Coaching heeft samen met Veiligheidsconcept MCM,  aannemer  Mourik geholpen met een effectief programma voor een goed samenwerkend projectteam  (PSU en PFU). Het betrof de samenwerking voor de reconstructie van een provinciale weg in Tilburg.

Voor van Hattum en Blankevoort, wordt Drielink Coaching ingezet voor individuele coaching en teamsessies. Hierbij staat de werkdruk in de bouwsector, samenwerking en communicatie vaak centraal.

wintershall

Deze werkomgeving is erg ‘specialistisch’ van aard met veel hoogopgeleide mensen. Coachvragen waar Drielink Coaching te maken krijgt zijn: voorkomen van misverstanden door zuivere communicatie, grenzen stellen en zeker ook balans werk-privé.

wegener

Het team van Wegener Media heeft samen een kookworkshop gedaan, een combinatie van function en fun. Tijdens de workshop heeft het team geleerd over succesvol en efficiënt samenwerken.

viveste

De veranderingen bij woningbouwverenigingen levert werkdruk en stress op, de omgang daarmee en het voorkomen van ziekte was een centrale coachvraag. De loopbaanschan van Flowweb werd daarin de basis voor de coachingsessies.

In de laatste twee jaar groeit mijn veiligheidsadviesbureau hard van zelf doen naar 5 medewerkers en verschillende ZZPers. Het nieuwe werken is maximaal doorgevoerd, iedereen werkt van huis uit. Hier een team van maken is een proces en daar begeleidt Drielink Coaching ons uitstekend in.

Uw bedrijfsnaam hier ook tussen?

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken of van gedachten wisselen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw situatie en hoe wij een traject voor u kunnen ontwikkelen. Net als voor al onze andere klanten.