Referenties - PSYCH-K

Ik heb 4 sessies gehad bij Dinga waarbij we meerdere belemmerende overtuigingen hebben omgezet naar helpende overtuigingen m.b.v. PSYCH-K® . PSYCH-K® is een methode wat je helpt om dingen anders aan te pakken en te voelen en je als mens rijker te maken. Het is een mooie persoonlijke reis.

Het heeft me inzichten, verbazing, opluchting, nieuwe deuren en mogelijkheden gegeven. Het was een bijzondere ervaring. Ik ervaar minder stress. Ik sta steviger in mijn schoenen en geeft eerder mijn grenzen aan, ik zorg beter voor mezelf.

Het is fijn te merken dat het nu anders werkt, zonder dat je er zo over na hoeft te denken.

Sylvia van Ederen-Advocaat, Ipse de Bruggen WMO Maatwerk, februari 2024

Ik heb 1 PSYCH-K sessie bij Dinga geboekt.
Dinga pakt de kern aan met deze mooie techniek!  Ze neemt veel tijd voor je en vriendelijke vrouw met ervaring.
Ik heb meer zelfinzicht en dat begint bij mezelf, daardoor kan ik ook betere keuzes gaan maken.
Het was een prettig en fijn gesprek.

Ik waardeer de sessie met een 8. 

DV, 15 oktober 2023

Ik heb één PSYCH-K sessie bij Dinga ingepland om naar oud zeer te kijken. Ik was wel sceptisch vooraf. Ik onderging deze sessie met de gedachte: baat het niet dan schaadt het ook niet. Ik realiseer me door deze sessie dat je onderbewuste overtuigingen diep geworteld zitten, je bewust wel kan proberen te beredeneren tot oplossingen te komen, maar dat je dan niet ver/diep genoeg komt. De oplossing ligt veel dieper.

Deze ene sessie mij veel opgeleverd. Ik vind het nog steeds wel bijzonder/vreemd dat het klaarblijkelijk zo werkt. Ik ervaar meer rust en neem bewuster afstand van gedachten.

Ik waardeer de sessie met een 10.

Carmen Schrader, Arbeidsdeskundig Bedrijfsadviseur, augustus 2023

Mijn leerdoel was voornamelijk om me niet meer zo erg druk te maken over zaken waar ik in feite geen invloed op heb en niet te reageren vanuit emotie.

Na de PSYCH-K sessies ervaar ik innerlijke rust, een fijn gevoel en ik kan meer en meer achteroverleunen en beoordelen wat het met mij doet en of ik er iets mee moet of wil.

Ik gun het iedereen om een aantal sessies PSYCH -K van Dinga te mogen beleven. Het maakt je echt een ander mens en het is echt laagdrempelig.

Dinga kan je helpen om de diverse ‘rivieren’ waarmee je te maken hebt in je leven, weer kan laten stromen door de grote keien eruit te halen. Dit zijn de belemmerende overtuigingen die omgezet worden naar helpende overtuigingen.

Ik waardeer de coaching met een 9, omdat ik me niet of nauwelijks meer druk maak om zaken waar ik geen invloed op heb en ik heb mijn emoties goed onder controle heb. Ik kan de zaken ook bij de ander laten i.p.v. me daar druk over te gaan maken of ongevraagd een mening over te geven.

IJsbrand Eilers, juni 2023

Psych K werkt op een magische manier wat ik heel leuk vind. Ik heb nu veel meer rust. Acceptatie dat ik goed ben zoals ik ben. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Er is (creatieve) energie vrijgekomen.
Ik kijk luchtiger tegen zaken aan. Het voelt meer als vrijheid. Meer ontspanning.

Ik waardeer de coaching met een 8.

Annemiek van Aalderen, juni 2023

Ik heb 1 PSYCH-K sessie bij Dinga gedaan. Dinga luistert goed naar je en spiegelt je telkens waardoor je steeds weer dieper gaat. Ze is heel prettig in omgang, je voelt je gelijk op je gemak. Ik vond de sessie heel toegankelijk en prettig dus alles werkte voor mij. Je komt samen uit een negatieve overtuiging door steeds verder te zoeken naar wat wel en niet past. Dit zou ik niet alleen kunnen. het voelt nu lichter, positiever. Het is een bevestiging dat ik op mijn goede pad zit.

Ik waardeer de coaching met een 9.

Carine Heidendal, mei 2023

Mijn belangrijkste doorbraak is geweest dat ik mijn trauma goed heb kunnen verwerken door deze twee sessies

Ik merk dat na de sessies die ik heb gehad beter in mijn vel zit. De PSYCH-K methode waar de coach mee werkt vind ik prettig. Er zijn eigenlijk geen dingen geweest die niet voor mij hebben gewerkt.

Ik waardeer het traject met een 10. Het heeft mij goed geholpen in mijn verwerkingsproces, Dinga gaf me een veilig gevoel.

AL, mei 2023

De PSYCH-K sessie heeft me eerst wel een beetje verward, ik snapte het niet helemaal en later merkte ik dat ik het ook niet hoef te snappen. Ik vond het moeilijk om mijn gevoel helemaal de loop te laten, dat is mijn geautomatiseerde reactie, ik schiet dan een beetje op slot. Het liet me inzien dat ik wat meer op m’n gevoel mag vertrouwen en het hoofd wat meer achterwege mag laten. Hoewel ik de overtuigingen wat lastig vond om te formuleren, merk ik al een verandering in mezelf sinds de deze sessie, ik voel me lichter. Heel fijn!

Ik voelde me op m’n gemak bij Dinga. Ze brengt ontspannenheid en vrolijkheid over. Dat is heel prettig want het stelde mij op m’n gemak. Ik kreeg het gevoel dat ik kon vertellen over wat me dwars zit zonder dat ze een oordeel zou vormen. De voorbereiding en terugkoppeling achteraf komt heel zorgvuldig op me over, da’s fijn!

Dank je wel Dinga, dit heeft me écht wat gebracht!

Ik waardeer de sessie met een 8.5

Jozy Gallmann, 4 april 2023

Na de PSYCH-K sessie merkte ik meer innerlijke rust en reageer ik anders op informatie die ik ontvang. Waar ik eerder gelijk reageerde, leg ik het nu naast mij neer. Ik heb gisteren deze sessie gehad en merkte direct al
ontzettend verschil in de spanning die ik eerder voelde bij het ontvangen van bepaalde informatie.
Ik heb het gevoel dat mijn software opnieuw geprogrammeerd is.

Ik heb in 1 sessie mijn doel bereikt, wat een verschil! dat waardeer ik met een 8.
Je hoger en onder bewustzijn hebben meer invloed op je dan je denkt. Met PSYCH-K kan je je software opnieuw programmeren en zo sommige gedachten ombuigen/aanpassen waardoor je minder spanning ervaart in het leven.

Ik heb het idee dat veel mensen hierbij gebaat zijn en zie dit graag terugkomen bij de zorgverzekering dat sessies gedeeltelijk vergoed worden. Lijkt mij slim!

Emmy van Woggelum, 31 maart 2023

Ik heb tijdens een retraite een PSYCH-K sessie met Dinga gedaan. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in mijn eigen belemmerende overtuigingen en daarbij ook het besef wat voor invloed dat heeft op mijn leven op onbewust niveau. Door deze overtuigingen om te zetten naar ondersteunende overtuigingen heeft dat mij meer lucht en ontspanning gegeven. Mijn leven is hierdoor luchtiger en meer ontspannen geworden. Een sessie PSYCH-K moet je ervaren! Dat is niet uit te leggen en het is een ervaring wat ik iedereen zou aanraden.

Ik wil je bedanken voor de fijne sessie en het mooie inzicht wat ik hierdoor heb gekregen. Jouw warme persoonlijkheid heeft daaraan bijgedragen. (En ik heb privé de eerste stappen al gezet om mijn eigen gevoel te voelen. Daarbij heb ik mijn belemmerende overtuigingen los kunnen laten.)
Dank je wel!

Ik waardeer deze ervaring met een 8.

Anouk Mook, maart 2023

Het begon een paar jaar geleden al… mijn nieuwsgierigheid naar Dinga. Ik deed online een cursus assertiviteit bij ICM. Ik was meteen onder de indruk van haar. Wat een expertise als trainer en wat een mensenkennis! Dinga stemt naadloos af op degene die zij voor zich heeft, neemt de groep mee en daagt de mensen uit. Zij durft zich daarbij niet alleen kwetsbaar op te stellen, maar communiceert daarbij ook nog eens heel helder, concreet en open. Wellicht is dat deels confronterend te noemen (ze zegt waar het op staat), maar eerder voelt het liefdevol en ruimtegevend voor groei. De sfeer is niet alleen veilig maar voelt ook vriendschappelijk.

Haar nieuwste verworven vaardigheid is PSYCH-K. Deze techniek werkt met het onbewuste en gaat over overtuigingen. Erg interessant! Nu heb ik wel een paar draken waar ik mee worstelde, dus ging ik graag met Dinga aan de slag. Live in een persoonlijke 1 op 1 sessie straalt Dinga een enorme warmte, vertrouwen en nieuwsgierigheid uit. Ik ben eigenlijk alleen nog maar meer fan geworden van haar. Ik heb in 1 sessie drie belemmerende overtuigingen de deur uitgewerkt en ben momenteel drie helpende overtuigingen rijker! Het voelt alsof ik de wereld aankan, geeft meer inzicht in hoe dingen voor mij werken en… het smaakt naar meer.

Nicole Segers, februari 2023

Je ziet het niet aan de buitenkant maar intern ben ik best onzeker. Ik had er last van, de gedachten die me onderuit haalden.
De sessie PSYCH-K bij Dinga was echt life changing en bizar. Terug op kantoor kreeg ik gelijk de reactie: wat is er met jou ? Ik kwam veel zelfverzekerde over. In mijn reacties en houding. Ik kan nu zonder problemen tegen een klant zeggen dat de opdracht niet bij me past, wie had dat gedacht!!
Ik beveel Dinga van harte aan.
MD, oktober 2022

Vanuit nieuwsgierigheid een PSYCH-K sessie ervaren met Dinga. Door te ervaren wat PSYCH-K met je doet kan ik deze ervaring delen en gebruiken om vanuit mijn werkzaamheden als (medisch) personal trainer mensen goed te adviseren wat zij nodig kunnen hebben in het dagelijks leven.

Ik waardeer de sessie met een 9. Dinga is een gedreven en enthousiaste vrouw die weet waar zij het over heeft.

Dank je wel Dinga voor deze mooie en bijzondere ervaring.
Het is heel fijn en belangrijk om binnen het multidisciplinair samenwerken goede mensen om je heen te hebben.

Jolanda van Wees, Trivalent-movements

Dinga nodigde me uit voor een PSYCH-K® sessie, en ik kwam naar haar toe met een hele andere “belemmerende angst”. Al pratende kwamen we op mijn angst voor honden, en wat het met me zou doen als ik door deze angst niet meer belemmerd zou worden, Hier gingen we mee aan de slag.

Ik vond het best spannend.. doe ik het wel goed.. maar het leuke is: ik hoefde helemaal niks te doen. Alleen goed te luisteren en mijn lichaam ging zelf reacties geven.

Het duurde even voordat het gelukt was.. voordat mijn lichaam de juiste signalen gaf dat mentaal mijn angst voor honden echt reset was.

“Nou ga maar weer een rondje wandelen langs de plas en kijken wat het doet als er ook honden lopen.. en kijken hoe je reageert op honden als je bij mensen thuis komt met een hond.” Zo gingen we uit elkaar.

En het helpt! Ik ben echt (veel) minder bang voor honden, ik schiet niet meer weg als er een hond aankomt en wandel rustig door.

Ik heb de sessie als zeer waardevol ervaren, en de uitkomst ook! Dinga is een rustige persoon, nam ruim de tijd voor het proces en dat was fijn. Dank je wel!

Als je bang bent voor honden, maar ook als je af wilt rekenen met andere angsten die je belemmeren in het dagelijks leven adviseer ik een PSYCH-K® sessie met Dinga zeker aan.

Nicole Fazzi-Burgers, Ametista Uitvaartbegeleiding

Ik heb altijd de overtuiging gehad dat ik het niet goed kon doen, waarbij ik bang was om fouten te maken en stress kon krijgen van het idee dat ik iets goed moest doen. Zelfs mijn mail openen kon een opgave zijn, waarbij ik bang was om een mail te krijgen waaruit bleek dat ik iets niet goed had gedaan. Dinga gaf aan dat PSYCH-K® een goede methode is om daarvoor in te zetten. Dat leek me wel wat en we zijn gestart.

Nu een aantal weken verder, merk ik dat ik door deze methode al zo getransformeerd ben en daardoor steeds dieper tot de kern kan komen. Ik ben erg begaan met persoonlijke ontwikkeling en heb door de jaren heen al verschillende dingen geprobeerd. Dit heeft mij veel gebracht, maar ik bleef tegen essentiële zaken aanlopen die ik niet kon oplossen. PSYCH-K® zorgt ervoor dat deze zaken bloot komen te liggen, waardoor ik laag voor laag tot de kern kan komen. Waarbij ik vroeger vooral bezig was om externe problemen op te lossen om mijn leven te vergemakkelijken, ben ik dat nu juist intern aan het doen. Ik ben nu een aantal weken bezig met PSYCH-K®, wat niks is in verhouding met de resultaten die zijn bereikt. Door het veranderen van mijn overtuigingen, is er ruimte ontstaan om weer in verbinding te komen met mijn essentie.

PSYCH-K® is eenvoudig, doeltreffend en in combinatie met Dinga ook erg persoonlijk. Ik merk dat Dinga in deze methode gelooft en er volledig achterstaat, wat voor mij weinig ruimte overlaat voor twijfel. Dinga is doortastend en door haar vele ervaring ook goed afgestemd, waardoor ze de goede woorden weet te vinden wanneer ik er zelf even niet uitkom. Ik kan dan ook PSYCH-K® met Dinga aanraden aan iedereen die ergens last van heeft en bereid is een stap te zetten om hier wat aan te doen.

Annette Paulich

Ik heb twee sessies gehad met Dinga waarbij ze gebruik maakte van de  PSYCH-K methode.
Ik ben mezelf enorm tegen gekomen tijdens de sessies en heb geleerd dat er meer dingen zijn waar ik (onbewust) mee worstel dan ik dacht. Mijn belangrijkste doorbraak is dat ik iets relaxer ben geworden in mezelf profileren. Ik vind het makkelijker om met trots te praten over mijn muziek.

Ik ben minder bang dat mensen me niet leuk vinden, durf mezelf meer te profileren en ik ben er van overtuigd dat ik goed genoeg ben als persoon.

Dinga heeft me geholpen door Psych-K. Ik was wat sceptisch over of dit zou werken of niet maar het heeft me zeker geholpen.

Dinga is een fijne warme vrouw. Ze geeft goede adviezen en weet het gesprek goed te leiden. Psych-K klinkt een beetje zweverig, maar is wel gestoeld op fysieke kenmerken (als je onderbewuste iets niet gelooft is er minder spierspanning dan als je onderbewuste iets wel gelooft). Hierdoor wordt het ‘werken’ aan een probleem/onderwerp wel tastbaarder.

Esther Stehouwer

Ik heb een paar sessies PSYCH-K® bij Dinga gehad. Als snel merkte ik dat mijn boosheid te maken had met onderliggende belemmerende overtuigingen door gebeurtenissen in mijn leven. Ik ben me door de sessies bewust geworden van mijn eigen belemmerende overtuigingen en valkuilen. Je hebt me op een fijne manier de spiegel voor gehouden en met PSYCH-K® hebben we dat veranderd naar positieve overtuigingen waardoor ik nu mezelf op 1 zet en meer zelfvertrouwen heb.

Ik waardeer de sessies met een 10, ik snap niet hoe, maar PSYCH-K® heeft me ontzettend geholpen het werkt echt.

Medewerker Toekomst Schoonmaakbedrijven, april 2024

Ik waardeer de (2) sessies met een 8 (al weet ik niet wat er beter kan). Samen met mij ging Dinga in een fijne vaart door de helpende (en belemmerende) overtuigingen heen. Ze geeft daarbij sturing én beweegt mee met mij, zodat ik tot belangrijke overtuigingen kwam om te testen en me zo nodig eigen te maken. Intussen schrijft Dinga alles wat voorbijkomt op en dat stuurt ze snel en helpend uitgewerkt na afloop toe. Ik heb de coaching – door de PSYCH-K methode – als wonderlijk en helpend ervaren en jou als heel prettig. Ik ervaar een bepaalde rust en stevigheid nu ik een aantal nieuwe overtuigingen in mijn systeem heb.

Anneke van As, september 2023

Overkoepelend is mijn grootste belemmering het loslaten van zaken. Dit is verweven in elk onderdeel en overtuiging van mijn leven en daar heb ik veel moeite mee. Tijdens de PSYCH-K sessie hebben we meerdere doelovertuigingen getest en getransformeerd. Er is een hoop opgeruimd.
Aan het einde van de sessie hebben we actiepunten afgesproken. Ik geef mezelf nu elke dag een compliment, en merk dat dit vaak gaat over loslaten.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik meerdere therapieën gevolgd. Hier heb ik altijd tot een bepaalde hoogte het gevoel van vrijheid en liefde naar mezelf in ontdekt. Echter heb ik nu pas het gevoel dat dit er ook daadwerkelijk is en niet het alleen het idee ervan. Ik zie deze coaching als de lijm tussen de rationele benadering van de psycholoog en gevoelsbenadering van de haptonoom.

Suzanne Reubsaet, 1 augustus 2023

Ik heb een PSYCH-K sessie bij Dinga geboekt om mijn zelfverzekerdheid vergroten en mijn stressniveau verlagen. Na de sessie merkte ik een groot verschil in de spanning die ik eerder voelde bij het ontvangen van bepaalde informatie. Ik ervaar geen voelbare stress meer in mijn lichaam. Ik heb het gevoel dat mijn software opnieuw geprogrammeerd is.

Psych-K is een methode om je hoger en onderbewustzijn te betrekken in je overtuigingen, je hoger en onder bewustzijn hebben meer invloed op je dan je denkt. Met PSYCH-K kan je je software opnieuw programmeren en zo belemmerende gedachten ombuigen/aanpassen waardoor je minder spanning ervaart in het leven.

Ik waardeer de coaching met een 8. Wat een verschil!!!

Emmy van Woggelum, juni 2023

Ik had behoorlijke angst om in de file te staan. Voordat in de auto stapte had ik al stress daarover.

Na de PSYCH-K sessie gefaciliteerd door Dinga, ga ik nu  meer ontspannen de weg op. Rij ik relaxter en kost het me minder energie.

Ik was al uitgevallen. De sessies hebben zeker  ook bij gedragen aan een goed/ sneller herstel. Dinga begeleidt de sessies heel fijn, waardoor je open kunt vertellen. Ze komt met goede ideeën. Sluit goed aan. Psych- k blijft een bijzondere methode. Maar werkt wel. Het geeft positiviteit, bewustzijn en mooi resultaat.  Dank je wel Dinga! Het heeft me echt verder geholpen.
Ik waardeer de coaching met een 8.

Brigitte, juni 2023

Ik heb een aantal PSYCH-K sessies bij Dinga gepland met als doel: mijn stressniveau naar beneden te brengen, grenzen aangeven.

Het heeft mij gesterkt in het meer eigen regie te nemen in mijn leven. Eigen regie is meer gevoel van invloed en dit helpt sowieso in situaties waarin je het even niet meer weet. Nu weet ik duidelijker wat ik wel wil, waard ben en waar mijn grens ligt.

PSYCH-K is een snelle effectieve positieve manier waarbij je snel de diepte in gaat en er gelijk resultaat is. Resultaat is meetbaar en zet aan tot meer diepte en daardoor meer resultaat.

Dinga is fijne coach. Betrokken, geïnteresseerd, confronterend, duidelijk en een warm persoon. Ik voelde mij snel op mijn gemak en kon makkelijk open zijn over mijn persoonlijke leefwereld.

Ik waardeer de coaching met een 8.

Eveline Mieremet, juni 2023

Tijdens een retraite kon ik een PSYCH-K sessie van 1 uur boeken bij Dinga. Ik liep aan tegen behoefte om (onzinnig) te snoepen. We hebben gewerkt aan de onderbewuste negatieve overtuigingen en deze omgezet naar positieve overtuigingen.
Effect: ik voel daadwerkelijk dat dingen zijn veranderd, meer bewustwording. Maar ook dat een dag ongemerkt voorbij gaat zonder de behoefte aan onzinnig snaaien. Ik leef gezond, geniet van het leven waar lekker eten en drinken bij hoort. Maar niet meer zonder er bij na te denken foute suikers tot me te nemen.
Ik voel me zelfverzekerder, minder afhankelijk. Ik ben eigenaar van mijn eigen mentale en fysieke gesteldheid en dat voelt heel goed. In het begin vond ik het lastig om te voelen wat werd bedoeld. Nu zijn de overtuigingen die ik had en zijn behandeld inderdaad van positief naar negatief. Ik ben me ook meer bewust van negatieve overtuigingen en dan ga ik daar gelijk over nadenken en hoe deze om te buigen naar iets positiefs.
Ik waardeer deze PSYCH-K sessie met een 8. Ik ben heel blij met de sessie en dat dit zo werkt in een uurtje. één sessie heeft echt wonderen verricht.
Jolande Voorma Kanters, 29 maart 2023

PSYCH-K kwam op mijn pad doordat een bekende er mij over vertelde. Dat leek me toen wat spannend of vaag. Dus dat heb ik toen niet gedaan.

Toen Dinga er mij over vertelde hoorde ik weer over die prettige werking ervan. Mijn vertrouwen in Dinga is niet alleen zeer groot, ik vind haar down to earth, het maakte me dus toch weer nieuwsgierig. Daarnaast was het wetenschappelijk onderbouwd én een goed moment in mijn leven om dit juist wél te proberen. Want een paar zaken zaten me al lange tijd behoorlijk in de weg.

De PSYCH-K sessie heeft een totaal andere benadering. Je praat kort en gaat dan fysiek aan de slag. Dinga begeleid deze stappen zeer zorgvuldig en ze is een kei in helpen je doelovertuiging helder te maken zodat deze staat als een huis. Confronterend en raak, het haalt dát naar boven waar je écht iets mee wil. Het fysieke deel was even wennen voor me. Dat duurde maar heel even, ik gaf me er aan over en het was prettig.

En dan het resultaat. Dat is waarom ik deze review schrijf. Na de sessies is de oude, belemmerde gedachte of patroon uit mijn systeem. De nieuwe doelovertuiging is bereikt. En tot op de dag van vandaag, het blijft helpend. Dit is een methode die je gewoon moet ervaren.

Ik beveel Dinga van harte aan.

MD, februari 2023

In de treincoupé tegenover mij, zat een vader en een zoon. De zoon, ergens midden twintig, maakte een aantal in mijn ogen ‘domme’ opmerkingen, zoals “Kijk papa, de wolken rennen met ons mee.” Aan de vader vroeg ik of de jongen een verstandelijke beperking had. De vader lachte. “Nee, nee, zeker niet. Hij is zijn leven lang blind geweest en we komen net uit het ziekenhuis waar hij zijn gezichtsvermogen gedeeltelijk heeft terug gekregen.”

Oeps, wat een ongemakkelijke moment. Dit voorval opende wel mijn ogen. Het was namelijk niet de eerste keer dat ik oordeelde en veroordeelde. Ik besloot om er iets aan te doen. Ik had hiervoor een aantal sessies bij een therapeut kunnen doen en die had mij ongetwijfeld goed kunnen helpen. Maar ik ben niet zo’n ‘bank-type’. ‘Wroeten’ in mijn jeugd is niet mijn ding.

Hoe mooi zou het zijn als je een overtuiging die je in de weg zit, zou kunnen verwijderen uit je hersenen? ‘Toevallig’ kwam ik in aanraking met een methode (PSYCH-K®)  waarbij je in een half uur een overtuiging kan aanpassen naar een meer helpende gedachte. Alsof je op de harde schijf een bestand weggooit en een nieuwe voor in de plaats zet. Hierdoor hoef je niet na te gaan waar of wanneer dat oude bestand is ontstaan en waarom. Het is simpelweg ‘verwijder’ en ‘vervang’.

Niet alleen mijn veroordelende gedachten zijn verdwenen, maar ook mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Ik raad het iedereen aan die blokkerende gedachten heeft en hier snel en effectief van af wil.

Pieter

Op het moment dat ik in de knoop zat heb ik Dinga benaderd voor een PSYCH-K gesprek.

De gesprekken hebben voor mij opgeleverd:
Ik heb meer regie over mezelf genomen, mijn baan opgezegd.
Meer zelfvertrouwen en flow, een betere balans in mijn leven en minder zorgen en stress.
Ik ben trots op dat ik meer energie heb en doorpak.

Wat me helpt is:
Ik heb andere gedachten die me rust brengen (reset moment).
Ik heb afscheid genomen van beperkende overtuigingen en ondersteunende overtuigingen omarmen.
Ik lach meer en voel vrijheid. Neem zelf de lead en koester autonomie.

Het coachtraject waardeer ik met een 9.
Dinga is een fijn mens, zowel vakinhoudelijk een professional. Ze is recht door zee! En kan zich snel inleven in de rol van haar client. Fijn dat zij ook weet hoe de hazen lopen binnen bedrijven.

Ronald Hemerik

We zitten in de opleiding Health & Wellbeing van PSYCH-K®. We zijn druk met het oefenen op het vaardig maken van alle nieuwe inzichten die we krijgen van onze trainer Duco Locati. Hij begeleidt ons als Facilitatoren in de wereld van gezondheid, welzijn en hoe overtuigingen direct het zelfherstellende vermogen van ons lichaam activeren. We ont-dekken de ene na de andere overtuiging die ons stiekem onbewust een kant op stuurt waar we niet meer naartoe willen. Een opleiding vol transformaties, de ene nog mooier dan de andere. We raken er stiekem zelfs een beetje aan gewend tijdens de opleiding…

Tijdens een van de oefeningen ben ik aan het werk met mijn collega Dinga van Driel van Drielink Coaching. Dit keer mag ik mezelf onder haar leiding goed onder de loep nemen. De conditie waaraan ik wil werken is de kromming in mijn bovenrug. Ik spreek de wens uit dat het prachtig zou zijn als ik meer rechtop zou lopen.

Als ik verbinding maak met de conditie kom ik tot mijn verrassing op mezelf klein maken in mijn ouderlijk gezin. Ik had altijd gedacht dat het te maken zou hebben met een last dragen, maar klaarblijkelijk zit er iets anders achter. Gelukkig is Dinga ook systemisch onderlegd en helpt ze mij de juiste vragen te stellen. We komen snel op diverse familiepatronen uit en mijn plek nemen als jongste broer van drie zonen totaal.

Als we hier de nodige balansen in hebben gedaan merk ik dat mijn bovenrug al meer rechtop is gaan staan; ik word een vreemde spierspanning in mijn bovenrug gewaar. Die spieren heb ik lang niet gebruikt…

Nu dit patroon is opgelost komt er een nieuw patroon boven; mezelf vol laten zien. Nu ik me nu niet meer klein hoef te maken en rechtop kan staan, ga ik mezelf ook goed in het licht zetten. Ik merk dat mijn buik begint te kriebelen en dat ik het spannend vind. Als ik mijzelf vol laat zien, kan iedereen mij zien en kan ik ook falen. In ons Calvinistische landje zal dat vooral bestaan uit hoongelach. Dat is geen prettig vooruitzicht, maar besluit dat ik niet ga leven met deze angst en vol vertrouwen mijzelf ga laten zien. Het levert een prachtige doelovertuiging op; Ik zet mijzelf vol vertrouwen in het volle licht.

Mijn rug is nog niet geheel rechtop gaan staan maar al een heel stuk beter. Helaas is de oefentijd om en moeten we de sessie afbreken. Er is thuis nog werk te doen…

Als bevestigende actiestap spreek ik met mezelf af dat ik deze blog ga schrijven over de ervaring en de blog ga publiceren. Vol in het licht! 

https://metenergienaarsucces.nl/2022/06/25/rechtop/

Benno Rijpkema

Een tijdje geleden zag ik een enthousiast bericht van Dinga van Driel (Drielink Coaching), waarin ze schreef dat ze de basistraining van PSYCH-K® heeft gevolgd. Ik had er niet eerder van gehoord, maar het korte stukje tekst bij de post wekte mijn interesse. Toen Dinga erover ging vertellen was ik enthousiast en mocht ik een aantal sessies met de methode van PSYCH-K® bij haar volgen.

Ik heb ontdekt welke overtuigingen mij onbewust belemmeren. Overtuigingen die vaak al vroeg zijn ontstaan, waardoor ze voor mij ‘gewoon’ waren. Ik was er immers van overtuigd! Samen met Dinga heb ik doelovertuigingen geformuleerd en daarna hebben we  met deze methode mijn overtuigingen getransformeerd naar ondersteunende overtuigingen. En het werkt voor mij. Wat een mooie en krachtige methode!

Dinga is toegankelijk, rustig, stelt je op je gemakt en oordeelt niet. Ik heb Dinga als een soort gids ervaren; als je vastloopt helpt ze je op weg, maar verder laat ze je ervaren dat de informatie die je nodig hebt om verder te komen in jezelf zit en dat maakt het zo’n krachtige methode! Als je ervoor openstaat dan kan ik je deze methode bij Dinga echt aanbevelen!

Ine de Knoop

Dinga had mij eerder al eens vol enthousiasme en passie verteld over haar training van PSYCH-K, de enorme mogelijkheden die het kon bieden en de laagdrempeligheid ervan. Toen ik zelf met spanningsklachten thuis kwam te zitten, bood ze me aan om het zelf te ervaren.

Na een uitgebreide uitleg over waar het bij PSYCH-K om gaat en wat ik kon verwachten, zijn we in gesprek gegaan over mijn belemmerende overtuigingen. Hierbij bleek het niet nodig om het verhaal te vertellen hoe zo’n overtuiging ontstaan is maar vooral welke doelovertuiging mij wel zou kunnen helpen.

Tijdens de uitleg maar ook tijdens de uitvoering van de oefeningen is Dinga rustig, geduldig, warm maar ook kritisch en vraagt door. Het formuleren van de doelovertuiging luistert nauw. Het moet goed voelen en passend zijn. De tijd vliegt en tijdens de eerste sessie hebben we al 4 belemmerende overtuigingen getransformeerd naar doelovertuigingen.

Iedere sessie kwamen we dichterbij de kern waar mijn grootste belemmerende overtuiging zat. Door steeds een laagje af te pellen (zonder heel veel informatie te hoeven vertellen), is er veel geraakt en veel getransformeerd.

Na de eerste keer leek het alsof ik werd overladen door complimenten vanuit mijn omgeving. Ik was meer mezelf en dat had een hele positieve uitwerking. In totaal hebben we 13 doelovertuigingen geformuleerd die hebben geleid tot meer innerlijke rust, tot meer vertrouwen in mezelf en mijn toekomst, tot meer mildheid en zelfvertrouwen. Overmatig eten is al jaren een grote valkuil en sinds de start van Psych-K nog nauwelijks voorgekomen. Mijn overtuigingen veroorzaakte onrust en dat probeerde ik op te lossen met eten. Nu de onrust grotendeels weg is, zijn ook de eetbuien niet meer nodig.

Met de coachende houding van Dinga en haar rust en vertrouwen heb ik veilig gevoeld om mezelf open te stellen voor deze bijzondere methode.

Omdat ik na afloop vaak erg moe was, hebben we ook een hele praktische doelovertuiging geformuleerd als afsluiter: ik ben energiek. Pas toen ze vroeg naar mijn ervaringen, realiseerde ik me dat ik een zwaar weekend achter de rug had en dat ik daardoor wel fysiek moe was maar toch veel beter in mijn energie zat dan ervoor.

Voorafgaand was ik nieuwsgierig maar had een kritische houding: kan dit wel? Mijn eigen ervaringen hebben mij doen overtuigen dat het werkt en ik ben Dinga dan ook heel dankbaar voor de uitnodiging en alles wat Psych-K mij gebracht heeft.

Chilo Harkes

Wordt u onze volgende tevreden klant?