Duo Coaching

Duo Coaching

Relaties zijn constant in ontwikkeling doordat de personen en/of de situaties veranderen. Sommige van deze relaties kies je zelf, soms ben je tot elkaar veroordeeld. Denk hierbij aan collega’s, (zaken)partners, familie, buren maar ook vrienden of zelfs je partner!
In iedere relatie is er communicatie te over! Soms levert dat problemen op. Zelfs zonder dat er sprake is van een conflict kunnen er omstandigheden of gebeurtenissen zijn die de communicatie vertroebelen. Over werk, geld, opvoeden, verhuizen, trouwen, ziekte, verjaardagen, vakantie, feesten enz. kunnen grote verschillen van inzicht zijn. Deze kunnen grote invloed hebben op je persoonlijke leven en zelfs leiden tot conflicten. In zakelijke situaties geldt dit net zo.

 

Duo-coaching voor zakelijke relaties

Tijdens de duo-coaching leer je om te gaan met zakelijke verschillen. Je haalt meer uit je zakelijke relaties doordat je bewust wordt van jouw eigen aandeel en invloed. Je leert communiceren zonder te ‘vergiftigen’. Want het allerbelangrijkst is: hoe willen/kunnen we met elkaar omgaan?

Je leert te benoemen wat je belangrijk vindt en wat bepaalde situaties met je doen. Op deze manier leer je concrete afspraken te maken waar iedereen zich goed bij voelt.

Thema’s duo-coaching:

 

Mijn man en ik hebben een duo sessie bij Dinga gedaan, vanwege de nieuwe situatie in ons huishouden, met name omdat we nu een gezin zijn. Dinga is heel helder en direct in haar aanpak, waardoor je snel tot de kern komt. Door middel van bepaalde rollenspellen kwamen we op een speelse manier in aanraking met de serieuzere onderwerpen.  De sessie is heel bruikbaar geweest en is nog steeds een houvast in ons dagelijks leven.
Echtpaar uit Maarssen

Duo-coaching voor persoonlijke relaties

Tijdens de duo-coaching ontdek je de belevingswereld van de ander en we kijken naar de relatie op zichzelf. Je geeft aan hoe jouw  ‘wereld’ eruit ziet, en je leert anders te kijken naar de wereld van de ander die deel uit maakt van jullie relatie.

Wat mij fascineert in relaties is dat we de ander vaak vanuit onze eigen belevingswereld  zien en  anderen willen veranderen zoals wíj  zijn. Ik draai het graag om en help mensen te laten inzien dat iedereen zijn eigen waarheid mag en kan hebben. Het gaat erom hoe jij met deze verschillen omgaat.  Dit geeft zo’n verrijking, dat gun ik iedereen en lever daar graag mijn bijdrage aan.

 

Interesse in Duo Coaching?