Individuele Coaching

 

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

Je wilt graag anderen helpen en vindt het lastig om nee te zeggen en grenzen te stellen. Je wilt een betere balans tussen werk en privé. Je streeft naar harmonie waarbij je conflicten uit de weg gaat. Je irriteert je aan de ander maar krijgt dat niet veranderd. Je hebt te veel stress en vindt het lastig om dit te compenseren. Je legt de lat vaak te hoog, je hebt last van je perfectionisme. Je gedachten cirkelen steeds rond, je komt er niet uit,  vindt het lastig om (de juiste) keuzes te maken. Op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, vind je het lastig een antwoord te vinden.

 

 

Wij begeleiden je graag

Herken je hier iets van en wil je daar graag verandering in aanbrengen? Drielink Coaching voorziet in de begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling en leert je kwaliteiten in te zetten zodat je de juiste keuzes kan maken. Het gaat om persoonlijk leiderschap: durven doen waar je goed in bent door je kwaliteiten te kennen en te benutten.

Anderen over Drielink Coaching

We kunnen zelf van alles vertellen, maar veel liever laten we mensen aan het woord die gecoacht zijn bij Drielink Coaching.

Ik heb meer inzicht in mezelf waardoor ik beter herken als “mijn beren” tegen me praten. Ik kan nu verder kijken dan de beren en durf ze weg te sturen. Ik ben in korte tijd enorm gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling, ik had een duwtje in de goede richting nodig en die heeft Dinga me gegeven. Ik voel me veel vrijer en durf me meer uit te spreken. Ben niet meer zo bezig met of ik geaccepteerd wordt en of ik er toe doe.

Ik waardeer de coaching met een 9. Alles werkte goed. We hebben een combinatie van coaching en PSYCH-K gedaan. Bij dat laatste was ik eerst nog een beetje afwachtend vanwege het hoge “hocus pocus gehalte” maar het werkt voor mij. En omdat het werkt, hoef ik me niet af te vragen hoe het kan dat het werkt maar aanvaart ik dat het voor mij werkt.

Dinga is een fijne coach die de juiste vragen stelt. Warm maar ook duidelijk en recht door zee. Iemand bij wie je je snel op je gemak voelt.

Lyanne van Dijk

3 mei 2023, ICM

Ik ben trots dat ik de stap heb genomen om ondersteuning/hulp te zoeken bij een coach. En er uit te halen wat ik nodig heb en wil.

De coachgesprekken hebben me meer veerkracht opgeleverd en inzicht hoe mijn eigen BV-IK werkt : hoe zit ik in elkaar, waarom heb ik last van mezelf en handvatten om daar wat aan te doen.

De beren in de bus zijn onvergetelijk!
En mijn boek met mijn overpeinzingen; een mooi naslagwerk waar ik mee worstel en hoe ik daar uit kan komen/mee om kan gaan

Dinga geeft je een gemakkelijk gevoel en vertrouwd gevoel, geen poespas. Duidelijk, maar ook doorvragen naar dingen die niet zo duidelijk zijn. Sturend en richting gevend, maar niet trekkend of duwend.
Ze luistert goed en benadrukt net datgene waarvan je niet wist dat daar de behoefte ligt.

De stap om hulp te zoeken is minder groot is dan het lijkt. Durven en doen! Je kunt er alleen maar beter en een mooier mens door worden.

Ik waardeer de gesprekken met een 9 en beveel Dinga van harte aan.

Jascha Rooswinkel

februari 2023, Alerimus

Door het coachtraject kan ik nu veel beter mijn grenzen stellen, beter naar mezelf luisteren. Ik ben goed zoals ik ben. Duidelijkheid is belangrijk voor mij, ik durf nu makkelijker om duidelijkheid te vragen en weet dat het ook belangrijk is om duidelijk te zijn naar anderen.  Ik sta dichter bij mezelf en dat helpt om de knoop door te hakken, met als resultaat dat ik nu een andere baan heb die veel beter bij me past.
Dinga is een lieve leuke coach, luistert goed en je voelt je snel op je gemak. Ze heeft heel snel door hoe jij in elkaar steekt. Ze laat je in je waarde en geeft je inzicht waardoor je tegen bepaalde zaken aanloopt. Ze laat je zelf nadenken, geeft handvatten en geeft je huiswerk. Dit alles helpt om de beste versie van jezelf te worden.

Ik waardeer de coaching met een 9 (eigenlijk een 10 maar ja je moet altijd ruimte hebben om te blijven groeien 😊)

Esther van Etten

januari 2023

Meer testimonials lezen over individuele coaching? Bekijk ze hier.

Werkwijze

Voor aanvang van een samenwerking starten we met een gratis proefsessie zonder verdere verplichting, zodat je kan bepalen of je in coaching datgene vindt wat jij zoekt en of er een match is met de coach. De coachingsessies duren ongeveer 1,5 uur.

De eerste sessie

Tijdens de eerste sessie maken we een opzet en bepalen we je leerdoel waar we aan gaan werken gedurende het traject. Na elke sessie bepalen we welke opdracht je meekrijgt om tussen de sessies zelf uit te voeren. Deze tussenliggende periode is heel belangrijk: hier ga je de stappen maken die je graag wilt, uit je comfortzone, ervaren wat het is om te doen wat je echt wilt doen, en uit te spreken wat je graag doet. En daar leer je van.

Deze leerervaring bespreken we tijdens de volgende sessie. Tussentijds kun je ondersteuning krijgen via e-coaching: je rapporteert per e-mail wat je bevindingen zijn en je krijgt reactie. Je leert dat jij aan het stuur staat, de coach faciliteert en laat je ervaren wat het is om je kracht te voelen en je talenten te herontdekken.

Kies je voor de PSYCH-K®  methode dan kunnen we je belemmerende gedachten snel transformeren naar helpende gedachten. Als dit je interesse heeft laat dat dan specifiek weten.

Vervolgsessies

De duur van het traject is afhankelijk van je leerdoel. Het gaat erom dat jij zonder coach alleen verder kunt met alles wat je tijdens het traject hebt geleerd en hebt ervaren.

Het is ook mogelijk om zogenaamde ‘APK’ momenten in te bouwen: na je traject heb je af en toe nog een ‘onderhoudsafspraak’. Om je weer even te herinneren waar het om ging, om die lastige situatie waar je op dat moment in zit te bespreken.

Hier hebben we gecoacht:

Hieronder een greep uit de bedrijven waar we gevraagd zijn voor individuele coaching.

Interesse in individuele coaching?

Individuele coaching gaat om persoonlijk leiderschap: durven doen waar je goed in bent door je kwaliteiten te kennen en te benutten.