Meer werkplezier

Flow at Work

Wil je ook meer werkplezier? Leer met ons acht weken durende programma Flow at Work, optimaal te presteren en professioneel te groeien.

Flow at Work is ontwikkeld om je het optimale in je werk te laten ervaren. Flow doet zich meestal voor wanneer iemand een duidelijk doel voor ogen heeft, wanneer iemand een activiteit verricht die onmiddellijke feedback verschaft, en wanneer hij zijn capaciteiten volledig moet inzetten voor een uitdaging die net niet te groot is. Iemand die in Flow is, is zeer geconcentreerd bezig, laat zich niet afleiden en ervaart een volledige betrokkenheid. Het moment zelf optimaal beleven, en er-volledig-in-opgaan, maakt juist dat iemand achteraf zegt dat Flow een fantastische ervaring is!

Wil je meer Flow ervaren? Leer verschillende theorieën en methodes die bijdragen aan je Flow en hoe je deze kunt toepassen in je werk. Ontdek je persoonlijke voorwaarden voor Flow maar ook je kwaliteiten, drijfveren, talenten en missie!

Werkwijze:

  • Gedurende acht weken krijgt je doorlopend e-coaching via telefoon, skype, e-mail en/of sms voor feedback en om je voortgang te bewaken.
  • Drie keer een 1-op-1 sessie van anderhalf uur met een persoonlijke coach.
  • Acht weken lang ontvangt je stimulerende, leerzame opdrachten, leuke verrassingen en inspirerende berichtjes die je in beweging zetten, en houden.
  • Mogelijkheid tot één pauze; binnen de periode van 8 weken kan je een moment kiezen om het programma tijdelijk stop te zetten.
  • Support System – je mag (vrijblijvend) iemand binnen je omgeving aanwijzen als Supporter, wij zullen diegene op een leuke manier uitnodigen om je te ondersteunen tijdens je Flow at Work periode.

Flow at Work is een samenwerking met: Magic Adventures

Wil jij ook meer werkplezier?