Werkwijze individuele coaching

Voor aanvang van een samenwerking starten we met een gratis proefsessie zonder verdere verplichting, zodat je kan bepalen of je in coaching datgene vindt wat jij zoekt en of er een match is met de coach.
De coachingsessies duren ongeveer 1,5 uur.

Tijdens de eerste sessie maken we een opzet en bepalen we je leerdoel waar we aan gaan werken gedurende het traject. Na elke sessie bepalen we welke opdracht je meekrijgt om tussen de sessies zelf uit te voeren. Deze tussenliggende periode is heel belangrijk: hier ga je de stappen maken die je graag wilt, uit je comfortzone, ervaren wat het is om te doen wat je echt wilt doen, en uit te spreken wat je graag doet. En daar leer je van. Deze leerervaring bespreken we tijdens de volgende sessie.

Tussentijds kun je ondersteuning krijgen via e-coaching: je rapporteert per e-mail wat je bevindingen zijn en je krijgt reactie. Je leert dat jij aan het stuur staat, de coach faciliteert en laat je ervaren wat het is om je kracht te voelen en je talenten te herontdekken.

De duur van het traject is afhankelijk van je leerdoel. Over het algemeen hebben we in 6 tot 8 sessies grote stappen gemaakt en kunnen we afronden. Het gaat erom dat jij zonder coach alleen verder kunt met alles wat je tijdens het traject hebt geleerd en hebt ervaren.
Het is ook mogelijk om zogenaamde ‘APK’ momenten in te bouwen: na je traject heb je af en toe nog een ‘onderhoudsafspraak’. Om je weer even te herinneren waar het om ging, om die lastige situatie waar je op dat moment in zit te bespreken.

Voor (zelfstandig) ondernemers is het mogelijk de coach in te zetten als sparringpartner (zie begeleiden van ondernemers).

Drielink Coaching is centraal in Nederland gevestigd. De coaching kan op verschillende manieren plaatsvinden: op de locatie van Drielink Coaching in Woerden of elders in het land, telefonische sessies of desgewenst kan er op andere locaties in het land afgesproken worden. Drielink Coaching werkt samen met gecertificeerde coaches in het hele land. Hierdoor is de reistijd naar de coach over het algemeen maximaal 1 uur.