hoe kunnen wij u helpen

Onze aanpak is verhelderend en geeft nieuwe inzichten en bewustwording in het hele team. De sleutel voor succes ligt in het aansturen van het team als geheel en de cultuur binnen het team, in plaats van de individuen afzonderlijk. Dat vergt een andere mindset … ook van uw teamleden! Een praktisch voordeel van deze benadering is dat tijdens de workshops de teamleden het team van een afstand kunnen bekijken, waardoor het niet persoonlijk wordt. Dit geeft ruimte en veiligheid om informatie met elkaar te delen over het team. Hierdoor kan snel resultaat behaald worden.

Samen werken aan samenwerken

Het team wordt zich bewust van de positieve en negatieve consequenties van bepaald gedrag binnen het team. Gedurende het traject kijken we concreet naar wat er nodig is en hoe men met elkaar wil omgaan. Door middel van innovatieve teamtrainingen, workshops en teamscan komen ‘slim’ samen werken en effectieve communicatie centraal te staan.

Uw team zal op deze manier inzicht krijgen in wat er aan de hand is en wat de samenwerking beïnvloedt in het team en met andere afdelingen. De teamleden maken afspraken met elkaar over de veranderstappen binnen het team. De kracht van ons aanbod is dat het team zelf het antwoord heeft; wij faciliteren. Op deze manier maakt u van uw organisatie een zelflerende organisatie met gemotiveerde medewerkers. Dit zorgt voor medewerkers die positief kunnen omgaan met verandering en gezamenlijk werken aan top teamprestaties.

We sluiten altijd concreet af: wat heeft het team nodig? Wat spreken de teamleden met elkaar af om beter te kunnen functioneren, wat ga je morgen anders doen? Met onze aanpak verankeren we de verandering waar het team voor kiest.