Ik zou het iedereen aanraden om op bepaalde momenten in je werkzame leven een coach in de arm te nemen en een aantal sessies te volgen. Het dwingt je om naar jezelf te kijken en geeft je de kans om jezelf bij te sturen.
~Marijke Kranenborg

We leven in een tijd van fitnessarmbanden, hardloop apps en sportschool abonnementen. De armband houdt je lichaam in de gaten. De app geeft informatie over de vooruitgang die je boekt en het abonnement zorgt ervoor dat je in een ritme blijft. Je kunt sporten met zweten en verplichte hardlooprondjes associëren, maar iedereen is het er wel over eens dat bewegen gezond is. En door goed voor je lichaam te zorgen, blijf je in balans.

Balans voor de innerlijk mens

Onderdeel van die balans is natuurlijk ook je innerlijke mens. Het is goed om tijd voor jezelf te nemen. Er zijn alleen helaas geen apps of apparaten om je mentale verzorging te stimuleren. Geen armband die je geestelijke gezondheid meet. Geen app die je mentale gesteldheid bijhoudt en geen apparaat die ervoor zorgt dat je regelmatig in jezelf investeert.

Een coach kan je op weg helpen, je uitdagen en je stimuleren. Een coach kijkt naar je kwaliteiten en neemt die als uitgangspunt. Zo kan er in een positieve omgeving aan je mentale gezondheid gewerkt worden. Een coach kan je helpen om mentaal “in beweging te komen” en antwoorden uit jezelf te halen. Kortom, een coach is er voor mensen die in zichzelf willen investeren. En als jij je ook met behulp van een coach door wilt ontwikkelen, kun je terecht zeggen: hoera, ik krijg een coach!

Investeer jij in ontwikkeling?

Ben jij een enthousiaste werknemer die graag in jezelf wil investeren? Kaart dit dan eens bij je werkgever aan, want misschien wil hij/zij graag in jou investeren. Of ben je een werkgever die zijn medewerkers zo’n ontwikkeltraject gunt? Als je interesse hebt in individuele coaching en erachter wil komen wat dit voor jou of jouw organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met Drielink Coaching.